Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena - Smart dom v tichej lokalite

Ulica: Veľký Lapáš
Obec: Veľký Lapáš
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
207 000 €

Popis nehnuteľnosti

Dom sa nachádza v peknej, novej, tichej, rezidentskej lokalite obce Veľký Lapáš, ktorá je od krajského mesta Nitra vzdialená 4 km. V obci sa nachádza obecný úrad, pošta, potraviny, materská a základná škola. 

Tento útulný a úsporný dom je vybavený smart ovládaním podlahového kúrenia v každej izbe a rovnako smart klimatizáciou, Roldor skriňou v každej izbe, LED osvetlením celého domu, keramickými umývateľnými stenami a vstavanými spotrebičmi v najvyššej energeticej triede (rúra, mikrovlnka, el. varná doska, umývačka riadu).

Dom je postavený z tehly značky wiennerberger, krov je väzníkový a škridla je značky Bramak. Okná sú vybavené vonkajšími hliníkovými roletami.

Na upravenom a udržiavanom pozemku sa nachádza vonkajšia zastrešená terasa 15 m2, zateplený záhradný domček 20 m2, brána s diaľkovým ovládaním, zámková dlažba a parkovacie miesto pre dve autá a dve 350 l nádoby na zachytávanie dažďovej vody.  

Tento pekný presvetlený dom s výhľadom na Zobor je pripojený na kanalizáciu, vodu a elektriku a rovnako je napojený na optický internet a TV.

Súčasťou predaja sú vstavané skrine, vstavaná linka so spotrebičmi. Obývačková stena a vešiaková stena po dohode s kupujúcim.

V cene je komplexný realitný, hypotekárny a právny servis.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
410 m2
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
95 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2017
Rok kolaudácie:
2018
Celková plocha:
500 m2
Terasa plocha:
15 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - podlahové:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Adam Kováč

Ing. Adam Kováč

realitný maklér

  • Slovensky

Som skúsený obchodník, riadim sa požiadavkami klienta a hájim všetky jeho záujmy. Záleží mi na kvalite služieb a na tom, aby od jednacieho stola vždy odchádzali spokojní všetci. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti